Chat

Chatten: na de E-mail en het surfen over het Internet, één van de meest gebruikte toepassingen van het Internet. Op onze Chat kun je gemakkelijk contact zoeken met andere supporters.

Waarom een Chat op deze site?

Het anwoord op deze vraag is simpel: omdat hier behoefte aan is. Dit blijkt uit het aantal verzoeken van bezoekers om een Chat-pagina op te zetten. Aangezien de site voor en door Ajaxsupporters is, geven wij hieraan gehoor.

Hoe werkt het?

Het verbinding maken met de Chatserver is simpel. Onderaan de pagina staan een zgn. ‘applet’. Hiermee kun je simpel, vanuit deze webpagina verbinding maken met het kanaal. Enige andere software is dus niet nodig. Wel bestaat de kans dat je browser toestemming vraagt om de gebruikte applet te installeren. Hiermee moet je akkoord gaan, anders werkt het niet.

Zijn er regels in de Chat?

Naast de normale gedragsregels zijn er ook algemene Chatregels. Een belangrijke is bijv. dat je voorzichtig moet zijn met HOOFDLETTERS, welke worden gezien als schreeuwen.

Ik wil beginnen!

Nou, dat kan. Vul de gevraagde gegevens in en druk op ‘Connect Now!’. Binnen enkele ogenblikken heb je verbinding met ons kanaal.