MatchPoll

Ben jij een meesterbrein? Denk je dat je inzichten in het spel van Ajax hebt? Denk je de uitslagen beter te kunnen voorspellen dan bookmakers? Bewijs het dan maar eens… Als je wint, krijg je een leuke prijs.

Wat is ‘MatchPoll’?

MatchPoll is een opgezet spel waarmee bezoekers van Ajax.Algemeen wedstrijden van Ajax in de Holland Casino-Eredivisie kunnen voorspellen. Dus zie jij je als een goede voorspeller? Bewijs het dan maar eens… ;).

Hoe werkt het?

Heel simpel. Onderaan de pagina vind je een invul-formulier. Geef je voorspelling van de eindstand, je naam en e-mailadres. Alle drie zijn noodzakelijk. Nadat de gegevens zijn verwerkt, worden deze opgeslagen in onze database en krijg je een bevestiging via e-mail.

Valt er wat te winnen?

Jazeker. Ongeveer tweemaal per seizoen geven wij een boek weg van ‘Ajax – In de Catacomben’, van Yvonne de Witte. In dit boek geeft de schrijfster een perfecte weergave van de overgang van stadion De Meer naar de Arena. Een boek vol beeldmateriaal en dichtwerk van (bekende) voetbalfreaks… Een echte aanrader voor je boekenkas.

Hoe maak ik de meeste kans om te winnen?

Door elke wedstrijd die Ajax in de competitie speelt te voorspellen. Dat betekent dus één a twee keer per week de moeite te nemen om hier je voorspelling door te geven… Wij zorgen voor de rest.

Is het systeem fraude-gevoelig?

Het door onszelf ontwikkeld systeem is *super* betrouwbaar. Aan de hand van de datum en de tijd, worden de wedstrijdgegevens uit het systeem gehaald. Hierbij kan niet worden gefraudeerd met tijden omdat het tijdschema van de server wordt gehaald en niet van je eigen PC. Ook worden de IP-adressen van de deelnemers weggeschreven. Verder is alles beveiligd met wachtwoorden opgeslagen.

Hoe is de puntentelling?

De puntentelling is als volgt:

Juiste uitslag: 3 punten;
Juiste winnaar: 1 punt.